HAKKIMIZDA

Katılımcı Üye
0 +

Daima Yanınızda

En MÜKEMMEL İÇİN

Bursa Gastronomi Derneği olarak amacımız, Türk mutfağını dünya sahnesinde daha da ileriye taşımak ve tanıtmak için yoğun çaba göstermektir. Üyelerimize ve katılımcılarımıza, eğitimler, yarışmalar ve sempozyumlarla destek olurken, dünya mutfağına da katkıda bulunmak için sürekli olarak yeni fikirler ve projeler geliştiriyoruz. Yaptığımız çalışmaların amacı, gastronomi dünyasında Bursa'yı bir adım öne taşımak ve Türk mutfağının zenginliklerini tüm dünyaya tanıtmaktır.

01

MENÜ TASARIM

Kurumunuza özel seçeceğiniz yöresel yada dünya mutfağı lezzetlerinden oluşan menü hazırlama.

02

PERSONEL EĞİTİMİ

İşletmenizin personelini, menünüze uygun şekilde bilgi sahibi olmasını sağlıyoruz.

03

DANIŞMANLIK

Yeni açacağınız yada var olan işletmeniz ile alakalı destek ve danışmanlık.

Kalite Kontrol

Menünüz, tadım testleri ve kalite kontrolden sonra teslim edilir.

Et Menüsü

Kuzu ve dana eti ile alakalı menü ve lezzet çalışmaları.

Sebze ve Arasıcaklar

Sebze ve arasıcak lezzet, sunum ve tasarım çalışmaları.

Tavuk Menüsü

Tavuk ve hindi ile alakalı menü ve lezzet çalışmaları.

Et Türevleri

Et türevleri ile yapılabilecek her türlü lezzet ve sunum çalışmaları.

En Mükemmel Deneyim

5/5
İşletmemiz için aldığımız destek sayesinde müşterilerimizin memnuniyeti kat kat arttı.
Ebru SADRİOĞLU
DESKO/DUBAI

Sertifikalı Etkinlikler

EĞİTİM & yarışmalar

Profesyonel Aşçılık Eğitimi

Yiyecek-içecek sektöründe mesleki kariyer planı olan kişiler için hazırlanmış olan Profesyonel Aşçılık Eğitimimiz tüm katılımcılar için özgün ve yoğun içerikli bir programdır.

Bireysel & kurumsal workshop

Kendi ekibinizle veya bireysel olarak katılıp, eğlenceli ve keyifli vakit geçirirken mutfakta leziz tarifleri uygulamalı olarak yapacağınız nezih bir yemek okulu etkinliğidir.

barista eğitimi

Temel bilgileri profesyonel becerilere dönüştürmeyi amaçlayan adaylara kahve ve soğuk-sıcak içecek çeşitleri ve sunumları konusunda geniş bir içerik sunar.

Profesyonel Pastacılık – Ekmekçilik

Temel mutfak bilgilerinin yanı sıra kişisel beceri yönünüze vizyon katmayı hedefleyen, mesleki kariyer planınıza destek olmak amacı ile oluşturulmuş bir programdır.

Vegan & vejeteryan

Vegan ve vejeteryanlar için temel bilgileri profesyonel becerilere dönüştürmeyi amaçlayan adaylara hayvansal ürün olmadan yemek pişirme atölyesi etkinliği.

Yarışma

Her yıl konusu değişen Bursa bölgesinde düzenlediğimiz geniş katılımlı yemek yarışması.

Masalsı bir deneyim için Mandarinn Karaburun

Bozulmamış doğal dokusu ile Özel Çevre Koruma Bölgesi kapsamındaki Karaburun Tiny Town Kuyucak’ta yer alan Mandarinn Karaburun, limon ve mandalina ağaçlarıyla çevrili bahçe içinde sizlerin hizmetinde.

Bursa Gastronomi Derneği